Open Dag/Experience Day Utrecht

jan
10
2019

Op zaterdag 16 februari is het feest bij Donkergroen in Utrecht. Wij vieren dan geheel op eigenwijze de opening van onze nieuwe vestiging in Utrecht voor personeel, familie, buren, kennissen, leveranciers etc.

De komst van de vestiging Utrecht past goed in de groeiambities van Donkergroen en de wens om zich vanuit duurzaamheidsdoelstellingen dichtbij haar klanten te vestigen en zo minder kilometers te maken. Wij maken de beweging naar een groen bedrijf, waarbij groen hier de betekenis heeft van duurzaam. We willen in de toekomst volledig duurzaam opereren vanuit een herstellende bijdrage aan de aarde en al wat daar op leeft.

Naast de officile openingshandeling om 12.00 uur door vestigingsleider Rick Berkhout is het ook een Experience Day voor scholieren en werkzoekenden van jong tot oud. geschoold en ongeschoold.

Maar ook genteresseerden in het groenvak en collega groenbedrijven zijn welkom en kunnen een kijkje in de keuken nemen van Donkergroen Utrecht.

Er staan deze dag diverse duurzame machines en materieel uitgestald op het terrein en er is ook een stihl-tool winactie.

Kortom een feestelijke, bruisende dag voor jong en oud, in combinatie met een hapje en drankje.

Zien wij jou 16 februari in Utrecht? 


Ps: Wij moedigen u aan om te komen met Openbaar Vervoer of fiets. Toch met de auto? Parkeer dan bij Stedin (Nijverheidsweg 15, 3534 AM Utrecht) of The Sport Box (Nijverheidsweg 29, 3534 AM Utrecht).

Klik hier voor de routebeschrijving.


 
>