Donkergroen is 1 juni gestart in Utrecht

jun
07
2018

De opstart van de vestiging in Utrecht past erg goed in de groeiambities van Donkergroen en de wens om zich vanuit duurzaamheidsdoelstellingen dichterbij haar klanten te vestigen en zo minder kilometers te maken. Met de opstart in Utrecht werkt Donkergroen vanuit 17 vestigingen in Nederland en Belgie.

Donkergroen is een familiebedrijf, top-3 speler, landelijk werkend, soms grensoverschrijdend, met zo'n 750 creatieve groendenkers en -doeners vanuit 17 vestigingen. Actief met ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen, wijken, speelterreinen, dak- en gevelgroen en binnentuinen voor B2B. Ambitieus, innovatief en gezond. Bevlogen en koersvast op weg naar een duurzame toekomst.

Anja Kanters, algemeen directeur van Donkergroen: Wij zijn erg blij nu we een geschikte plek hebben gevonden in Utrecht; deze opstart past erg goed in onze groeiambitie. In Utrecht starten we met 10 medewerkers en 20 seizoenskrachten, dit zijn veelal mensen die in de regio wonen. Vanuit onze nieuwe vestiging in Utrecht kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn met lokale kennis en kunnen we snel reageren. Daarnaast maken wij als groenbedrijf de beweging naar een groen bedrijf, waarbij groen hier de betekenis heeft van duurzaam. We willen in de toekomst volledig duurzaam opereren vanuit een herstellende bijdrage aan de aarde en al wat daar op leeft. Wij werken landelijk, maar willen ook vanuit die duurzaamheidsgedachte regionaal sterker vertegenwoordigd zijn. Daarom zijn we eind 2017 gestart in Assen, Zwolle, Eindhoven en nu in Utrecht en volgt Almere tweede helft dit jaar.

 
>