Groenactiviteitenterrein Laar van start

mrt
15
2018

Naast de schans in Laar wordt op dit moment een groenactiviteitenterrein aangelegd. De eerste en centrale boom op dat terrein is op woensdag 14 maart om 11.00 uur door wethouder Martijn van den Heuvel geplant. Daarbij waren ook inwoners van Laar aanwezig die betrokken waren bij het opstellen van het plan en alle leerlingen van basisschool St. Franciscus.

Het was een succesvolle ochtend waarbij het planten van de boom als openingshandeling diende van dit mooie project, het speel- en ontmoetingspark Laarderschans. Naast het planten van de centrale boom werden er nog andere bomen geplant. De kinderen mochten meehelpen en werden als dank verrast met een tasje van Donkergroen en een zakje met vlinderbloemenzaadjes en de gemeente heeft een insectenhotel en bidon ter beschikking gesteld voor alle kinderen.

Laarderschans betreft een Design & Construct project voor Donkergroen, waarin we het gehele traject van uitvraag tot realisatie mogen verzorgen in opdracht van onze opdrachtgever de Gemeente Weert.

Klik hier voor het artikel, groenactiviteitenterrein Laar krijgt vorm
en hier voor het artikel het planten van een tulpenboom
Bron: Weert de Gekste

 
>