Donkergroen neemt de activiteiten over van Hoveniersbedrijf IJsselgroen Zwolle

okt
09
2017

Hoveniersbedrijf IJsselgroen is actief op het gebied van groenvoorziening voor bedrijven en particulieren.

Donkergroen is een landelijk werkend familiebedrijf van creatieve groendenkers en doeners en werkt vanuit 14 locaties verdeeld over Nederland en België met ruim 750 medewerkers, in het seizoen aangevuld met ZZP en uitzendkrachten tot 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek.

IJsselgroen is sinds 1984 actief en richt zich met name op kwalitatief onderhoud bij bedrijven en particulieren en is daarnaast sterk in het adviseren over inrichting en tuinaanleg. Vanwege privéomstandigheden was IJsselgroen op zoek naar een partij die vanuit dezelfde kernwaarden en instelling haar werkzaamheden kan voortzetten. De 4 medewerkers van IJsselgroen werken vanaf 1 oktober bij Donkergroen Zwolle.

Donkergroen is een top-3 speler, innovatief en kerngezond en heeft ambitie om door te groeien met sterke proposities en groenoplossingen. Anja Kanters, algemeen directeur van Donkergroen: "Wij zijn erg blij met de overname van IJsselgroen; de waarden en overtuigingen van een familiebedrijf die ook bij IJsselgroen aanwezig zijn, zijn kenmerkend voor hoe we zijn en hoe we willen werken voor onze klanten, daarom past deze overname erg goed in onze groeiambitie. Het was onze wens om in 2018 een vestiging in Zwolle te starten en met deze overname is hier een versnelling in gekomen. Wij werken landelijk, maar willen regionaal ook sterker vertegenwoordigt zijn, daarom starten we in 2018 ook in Assen, Utrecht, Eindhoven en Almere".

 
>