Provada

mrt
07
2019

Net als vorig jaar is Donkergroen weer aanwezig op de vastgoedbeurs Provada van 4 t/m 6 juni 2019 in de RAI Amsterdam. Het jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Gedurende de drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Het thema van deze 15e editie is: Are we fit for the future?
Momenteel zitten we middenin een hoogconjunctuur en is er alom positiviteit in de markt. We weten dat er een aantal strategische vraagstukken zijn die de toekomst van onze sector drastisch zullen beïnvloeden. Anticiperen we in deze drukke tijd wel voldoende op trends, regelgeving en innovaties die er op ons af komen? Het realiseren van een toekomstbestendige stad en samenleving vraagt immers vandaag al om fundamentele keuzen.

Circulair ontwerpen en engineeren vraagt om een andere aanpak en om een andere creativiteit. Tijdens de Provada leggen wij u graag uit hoe je dat doet en waar je tegenaan loopt. Onze adviseurs delen graag ervaringen met u over onze duurzame en circulaire projecten, de samenwerking met leveranciers en klanten en over het anders durven denken en doen in het ontwerpen en engineeren van een circulaire buitenruimte.

Openingstijden:

Dinsdag 4 juni t/m donderdag 6 juni 2019 van 10.00 - 19.00 uur

Locatie:
RAI Amsterdam

Standnummer:
12.62


 
>