Groendag Hoorn

jul
17
2018

Op 6 februari 2019 vindt de Groendag Hoorn plaats op het Clusius College Hoorn. Het thema voor deze Groendag is geïnspireerd op de mooie, maar warme en droge zomer van 2018. Weer of geen weer, Groen & Klimaat. Het veranderende klimaat brengt allerlei kansen en bedreigingen voor het groen en de sector als geheel met zich mee. Hier wordt tijdens de Groendag op ingegaan.  

Op 6 februari 2019 vindt de Groendag Hoorn plaats op het Clusius College Hoorn. Het thema voor deze Groendag is geïnspireerd op de mooie, maar warme en droge zomer van 2018. Weer of geen weer, Groen & Klimaat. Het veranderende klimaat brengt allerlei kansen en bedreigingen voor het groen en de sector als geheel met zich mee. Hier wordt tijdens de Groendag nader op ingegaan.

Donkergroen verzorgd de workshop: het toekomstbestendige groene dak. Dit is een workshop over het toepassen van groene daken in combinatie met de steeds maar strengere klimaateisen. Wat kunnen we hierin op het dak betekenen? Wat zijn de oplossingen en hoever is de daktuintechniek momenteel?


Waar en wanneer?
Clusius College Hoorn

Datum:
Woensdag 6 februari 2019 
>