IJmond: Talent aan het werk

Talenten van IJmond Werkt! krijgen de kans om zich binnen Donkergroen verder te ontwikkelen in het groene vak. In eigen regio aan de slag, onder leiding van professionals. Samen een betaalbare, maar vooral ook mooie buitenruimte creren voor klanten.

De voordelen op een rijtje:
  • Donkergroen als lokale professional, waardoor communicatie op vlotte wijze verloopt.
  • U levert een aantoonbare maatschappelijke bijdrage door medewerkers in eigen omgeving verder laten ontwikkelen.
  • Diensten worden aangeboden tegen gunstige tarieven.

Waarom werkt Donkergroen samen met IJmond werkt!?

Een sociale bijdrage in de regio is n van de pijlers van Donkergroen; niemand aan de kant, maar talent aan het werk! Donkergroen wil bewust mogelijkheden bieden om werk- en leerervaringen op te doen. Inclusief begeleiding op maat om de gewenste leercurve in vakkennis te realiseren en de professionele ondersteuning op sociaal vlak indien nodig via IJmond werkt!

Zo wordt ook een goed CV opgebouwd, waarmee de kansen op de arbeidsmarkt worden vergroot. Zelfvertrouwen zal stijgen door het gevoel volwaardig mee tellen in de samenleving en door niet meer afhankelijk te zijn van maatschappelijke bijdragen. Kortom; social return vergroot de kans op werk n permanente uitstroom uit de uitkering. En het helpt Donkergroen voor de klanten een betaalbaar, maar vooral ook professionele groendienst te bieden.

Contact?

Heeft u nog vragen? Belt u gerust vrijblijvend met onze adviseur Johan Louwerse of vul het onderstaande formulier in: 

*
*
*
*
*
*
*
 
* verplichte velden
 
>