Danil de Haan - Vestigingsleider

dec
03
2012

Vestigingsleider Zwolle

Quote_Daniel

Negen jaar geleden ben ik begonnen bij Donkergroen. Sinds januari 2018 ben ik als vestigingsleider verantwoordelijk voor het tuin- en terreinonderhoud enbij bedrijven, zorginstellingen, kinderdagverblijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Hierbij geef ik leiding aan circa 20 vakbekwame hoveniers.

Wat mij aanspreekt in de functie als vestigingsleider is de constante uitdaging en afwisseling die ik in mijn werk vind om de klant tevreden te houden, de jongens plezier in hun werk te laten ervaren en nieuwe kansen te zien en te benutten. Elke dag is weer anders en het is voor mij de sport om hier creatief en flexibel op in te spelen.

Als vestigingsleider behartig ik de belangen van allerlei soorten cultuurtechnisch werk van onze klanten, van offerteaanvraag tot uitvoering. Werkzaamheden die hierbij een belangrijke rol spelen zijn: inventarisatie (bij klant en op terrein), voorbereiding calculaties en offertes ten behoeve van uitwerking, verkoopgesprekken, werkplanning, aansturen van de medewerkers, kwaliteits-/rendementscontroles tot de financile afhandeling. Daarnaast is het ook belangrijk om naast de reguliere werkzaamheden de klant te adviseren omtrent het tuin- en terreinonderhoud.
Ik ervaar veel vrijheid in mijn werk. Door de goede onderlinge samenwerking tussen alle collega's ontstaan er veel mogelijkheden voor ons team en benutten we onze kansen. Door de gezonde werksfeer onderling is er een goede wisselwerking met de klant. Dit levert veel kansen op en niet onbelangrijk, ook gunningen wat het succesvol maakt. Bij Donkergroen ligt er altijd een uitdaging maar die moet je zelf ook willen zien. Zo proberen we er met elkaar altijd het maximale uit te halen.

 
>