Totaal onderhoud Retailpark Plein Westermaat Hengelo voor 5 jaar naar Donkergroen

feb
22
2016

Sinds 1 januari van dit jaar is Donkergroen verantwoordelijk voor de verzorging van de gehele buitenruimte van Plein Westermaat in Hengelo. Daar waar voorheen verschillende dienstverleners op het 8 hectare grote retailpark werkten is er nu nog slechts 1 dienstverlener aan het werk voor groenonderhoud, afval- en onkruidbeheer, schoonmaak en gladheidbestrijding.

Naast financile voordelen voor de Corporatie Plein Westermaat U.A. (namens eigenaren van vastgoed en terrein) levert deze nieuwe vorm van dienstverlening ook een betere winkelbeleving op omdat er met n eindverantwoordelijke partij een hoger beeldniveau kan worden behaald.

Ontwerp, renovatie en onderhoud
In 2015 heeft Plein Westermaat een omvangrijke renovatie ondergaan. Er is meer dan 600.000,-- genvesteerd om een groenere uitstraling te creren en Het Plein overzichtelijker te maken. Hoewel de nieuwe beplanting pas in het voorjaar echt vorm en kleur zal laten zien zijn alle ondernemers op Het Plein enthousiast over de nieuwe frisse buitenruimte die is ontworpen en gerealiseerd door Donkergroen. "Wij hebben ervoor gekozen om een langdurige relatie met de vakmensen van Donkergroen aan te gaan voor het totaal onderhoud. Zij hebben het ontwerp voor de renovatie gemaakt en weten als geen ander welke winkelbeleving wij onze klanten op Plein Westermaat willen bieden" aldus Petra van Werkhoven van Pure Commercieel Vastgoed die als parkmanagement organisatie namens de Corporatie Plein Westermaat onder andere belast is met het integrale beheer van de openbare ruimte.

Samenwerking met partner Asito
Om het hoge ambitieniveau te kunnen waarmaken is door Donkergroen een nauwe samenwerking aangegaan met schoonmaakbedrijf Asito. In zorgvuldige afstemming met elkaar en in teamverband wordt er dagelijks, vroeg, laat en op zon- en feestdagen gewerkt aan een mooi schoon plein waar het prettig verblijven is.

Start onderhoudswerkzaamheden
Op 16 februari jl. heeft Petra van Werkhoven van Pure Commercieel Vastgoed alle benodigde zaken voor onbeperkte toegang op Het Plein overhandigd aan Maurice Hadderingh, adviseur van Donkergroen. Namens strategisch partner Asito was vestigingsmanager Debbie Ruiter (rechts op de foto) aanwezig bij de overdracht.

FFV_5973
 
>