Eerste paal nieuwbouw Donkergroen Groningen is geslagen

sep
23
2015

Op maandag 21 september is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van het kantoor van Donkergroen Groningen. Er is inmiddels gestart met de werkzaamheden. Bij het slaan van de eerste paal was naast Anja Kanters, directeur van Donkergroen, ook Klaas-Herman Postma van het gelijknamige bouwbedrijf aanwezig. Op de foto slaat Anja Kanters de eerste paal.

De bouw van het twee verdiepingen tellende kantoor is de laatste fase van een volledige verbouwing. Na een grote, niet geheel verwoestende brand in de naastliggende loods, is deze volledig gerenoveerd en verbouwd. Vanuit de loods, voorzien van enkele werkplekken en een kantine, voeren dagelijks ruim 70 hoveniers en servicemedewerkers Interieurbeplanting hun werkzaamheden uit.

In het nieuwe kantoor, dat middels een loopbrug met de loods wordt verbonden, komen ruim tien mensen te werken. Naar verwachting zal deze nieuwbouw in maart 2016 worden opgeleverd. Na oplevering kunnen de 'grijze cellen en groene vingers' van Donkergroen vanuit een goed geoutilleerde vestiging hun werkzaamheden voortzetten en uitbreiden.

IMG_3270
 
>