Forse uitbreiding wagenpark Donkergroen

jun
02
2015

Donkergroen breidt zijn bedrijfswagenpark fors uit. Reden voor de uitbreiding en vervanging is een sterke toename van de werkzaamheden en niet minder belangrijk: deze auto's zijn behoorlijk zuiniger en stoten fors minder CO2 uit. Standaardisatie en kostprijsoptimalisatie hebben geleid tot een aantrekkelijk onderhandelingsresultaat.

In de eerste tranche voor de vloot van ruim 250 bedrijfswagens worden er 56 stuks nagelnieuw geleverd, varirend van VW Caddy's tot VW Crafters. Eind dit jaar en daarna volgen er nog vier van deze sessies. Alle auto's worden geleverd door Autoland van den Brug en zijn ondergebracht in een leasecontract, gesloten met Friesland Lease. De auto's worden gebruiksklaar opgeleverd, inclusief reclame en betimmering. Op dinsdag 2 juni vond de officile overdracht plaats van de eerste lichting bedrijfswagens.

_MG_0025 (Custom)

Op de foto ontvangt Anja Kanters, directeur Donkergroen, de sleutels uit handen van Tjeerd Adema, directeur Autoland van den Brug. Naast hen staan Jan Balieu, directeur Friesland Lease, Onno Tjeerdsma van Transportcostconsult, Erik Arendz van Autoland van den Brug, Tjerk Wijbrandi van Friesland Lease, en Ayold Wiersma en Harmen Numan van Donkergroen.

 
>