24/7 gladheidbestrijding van Donkergroen

okt
15
2015

Het levert de mooiste plaatjes op, maar u zit er vast niet op te wachten: bar winterweer. Gladde opritten, besneeuwde terreinen en spekgladde wegen hebben vaak grote gevolgen voor de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers of bewoners en voor de continu´teit van uw bedrijfsvoering.

Voorkomen en genezen

Donkergroen beschikt over de specifieke kennis, de probate zouttypen en het stoere materieel om uw terrein veilig en begaanbaar te maken en te houden. Dat we dit in overleg met u ook buiten de normale werkdagen- en tijden doen spreekt voor ons vanzelf. Dus ook als u 's nachts verrast wordt door een dikke winterdeken hoeft u er niet wakker van te liggen.

Wist u dat: daar waar de openbare weg overgaat in uw terrein, u zelf verantwoordelijk bent voor het toegankelijk houden ervan? Donkergroen neemt u deze zorg graag uit handen.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Donkergroen werkt op basis van de gegevens en verwachtingen van Meteo Consult, een onafhankelijke partij die Nederland tot op lokaal niveau heeft ingedeeld op gladheidgevoeligheid en zich onderscheidt door nauwkeurige voorspellingen. Zo blijven we 24/7 op de hoogte van de verwachte vorm van gladheid en kunnen we onze strooi- en schuifwagens adequaat inzetten.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze gladheidbestrijdingsservice verwijzen wij u graag naar onze site: www.gladheidbestrijding.expert

24/7 gladheidbestrijding van Donkergroen: een veilig idee!

Strooiercombinatie-bewerkt (Custom)
 
>