Donkergroen is partner van iAsset, het beheersysteem voor de openbare ruimte

sep
25
2014

Donkergroen is medeontwikkelaar en exclusief partner voor het thema "Groen" (inclusief speelterreinen) geworden van het softwarepakket IAsset, opgestart door Ingenieursbureau Westenberg. iAsset is ht beheersysteem voor de gehele openbare ruimte. Het pakket maakt het mogelijk om grip te krijgen op de verschillende beheersaspecten rond gebouwen en de (groene) buitenruimte.

Beheer van de groene buitenruimte
Voor wat betreft de groene buitenruimte ontwikkelen wij het pakket op het gebied van realisatie, beheer en lange-termijn-visie. Het pakket maakt het voor opdrachtgevers bijvoorbeeld mogelijk om de buitenruimte over een vooraf bepaalde periode dynamisch te beheren met daarbij volledig inzicht in de kwaliteit, de bijbehorende kosten en eventuele gevolgen indien er andere beslissingen worden genomen.

Voor wie?
iAsset is uitermate geschikt voor gemeenten, provincies en waterschappen. Daarnaast is het ook voor private partijen, zoals o.a.: woningbouwcorporaties, zorginstellingen, scholenkoepels en elektriciteitsbedrijven zeer interessant.

140924DVORiASSET-small
 
>