Melle de Vries - Cordinator/servicemedewerker

mrt
01
2013

iederz/Donkergroen

Quote_melle

Ik ben al 15 jaar werkzaam bij Donkergroen. Na mijn opleiding aan de middelbare tuinbouwschool in Frederiksoord ben ik als uitzendkracht begonnen. Dit werd echter al snel omgezet naar een vaste aanstelling als servicemedewerker bij Donkergroen Interieurbeplanting.Als servicemedewerker ben ik verantwoordelijk voor de verzorging van de interieurbeplanting bij diverse bedrijven en instellingen. Dit is een afwisselende functie waarbij je met alle facetten van interieurbeplanting te maken hebt, varirend van regulier onderhoud tot een complete metamorfose van een bedrijf door het plaatsen van nieuw binnengroen.

Eind november 2011 is Donkergroen formeel een samenwerking aangegaan met iederz waardoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen in de groenbranche. Sindsdien ben ik, naast mijn functie als servicemedewerker, cordinator geworden van acht mannen en vrouwen die ik dagelijks aan mag sturen. Hiervoor heb ik via de Donkergroenschool een interne opleiding gevolgd.

Elke ochtend om 7.15 uur komen we bij elkaar om de dag door te spreken. Ze krijgen de route voor die dag en ik zorg er samen met hen voor dat alle benodigde materialen en planten mee gaan in de bus. Wanneer ze op pad zijn, kunnen ze met al hun vragen bij mij terecht. Ook ga ik af en toe naar een klant om te kijken of alles naar wens verloopt. Daarbij verzorg ik alle administratieve werkzaamheden, bel ik klanten om zaken door te spreken en regel ik de bestellingen.

In mijn functie is geen dag hetzelfde. Wat mij enorm aanspreekt is het dagelijkse persoonlijke contact met de mensen van iederz. Je ziet dat ze veel plezier in hun werk hebben. Het ziekteverzuim is nog nooit zo laag geweest dus dat zegt genoeg! Als alles aan het eind van de dag weer goed is gegaan, geeft me dit een voldaan gevoel.

 
>