Ren Vlieger - Servicemedewerker

feb
11
2013

Donkergroen Interieurbeplanting

Quote_Rene

Ik werk nu ruim 14 jaar bij Donkergroen als servicemedewerker. Het is een leuke, afwisselende functie. Je komt bij heel veel bedrijven en instellingen over de vloer. De beplanting die we verzorgen is ook heel gevarieerd: van een klein plantje op de vergadertafel tot grote planten, vijverpartijen en binnentuinen met bomen van soms wel 10 tot 15 meter hoog.


Wat me vooral aanspreekt bij Donkergroen is de ruimte die er is voor creativiteit en eigen inbreng. Er wordt aandacht en tijd gestoken in ontwikkeling, training en opleiding. Het werken als
servicemedewerker vergt veel zelfstandigheid; ik overleg regelmatig met de contactpersoon van de klant en ik kan zelfstandig adviseren of beslissen over bijvoorbeeld vervanging van planten of potten. Je bent vrijwel altijd alleen op pad en je gaat een groot deel van het land door. Je moet veel discipline hebben om enerzijds de productie hoog te houden, maar anderzijds ook de tijd te nemen om aan de klantrelatie te werken.

Het aardige van het werk is dat je veel verschillende mensen spreekt. De mensen reageren bijna altijd positief op de beplanting. Sommigen zijn echt genteresseerd in de verzorging. Persoonlijk vind ik de interieurbeplanting bij kantoorinrichting de slagroom op het toetje.

 
>