Welkom bij Donkergroen

Waar het gras groener is. Donkergroen is een landelijk werkend familiebedrijf van creatieve groendenkers en doeners en werkt vanuit 24 locaties verdeeld over Nederland en Belgi met ruim 850 medewerkers, in het seizoen aangevuld met ZZP en uitzendkrachten tot 1.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sneek.

Donkergroen draait de zaken graag om: we denken niet meteen in termen van planten, bomen, cultuurtechniek, tuinaanleg of groenonderhoud. Liever zwijgen we eerst en luisteren we naar 'de wens achter de vraag' van opdrachtgevers. Een wens die altijd terug te voeren is op de wijze waarop het 'groen' door de gebruiker moet worden beleefd. Ons statement is niet voor niets: vrij spel voor de beleving. En van daaruit kunnen we alle registers open trekken.

Onze missie

Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt duizenden kleuren in Donkergroen. Bij Donkergroen werken gedreven vakmensen die beleefomgevingen ontwerpen, realiseren en beheren vanuit een duurzaam respect voor mens en milieu. De gezonde drang ons te blijven onderscheiden en te professionaliseren, maakt dat kennis, ervaring en creativiteit zich optimaal in dienst stellen van elkaar, onze relaties en de wereld om ons heen.

Organogram

Download hier ons organogram.

 
>