Een tuin om in weg te dromen

Ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin

Koprollende kinderen op het pas gemaaide gras, een kop koffie drinken in het heerlijke voorjaarszonnetje of rustig de krant lezen op uw royale loungebank. Een droom? Niet bij Donkergroen. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw wensen en ideen.

Van rozentuin tot rotstuin, van heidetuin tot heemtuin, van vlonder tot vijverpartij. Niks is te gek bij Donkergroen. Elk tuinidee heeft een ontwerptechnische kant. En dat is een vak apart. Een vak wat de ontwerpers van onze afdeling Ontwerp & Advies tot in de puntjes beheersen. Wij verrassen u graag met een spraakmakend ontwerp.

Ontwerp akkoord? Dan voeren wij alles nauwgezet uit. Uw particuliere tuin wordt door een vakkundig groenteam aangelegd op basis van de door u gestelde wensen en eisen.

Om ook na oplevering van uw tuin te blijven genieten bieden wij u graag een onderhoudscontract aan. Een contract waarmee u verzekerd bent van een blijvend groene tuin. Een goed onderhouden tuin waar u nog jaren van kunt genieten.

Drie goede redenen om te kiezen voor Donkergroen
  • Met 15 locaties zijn we altijd bij u in de buurt
  • Creatie en realisatie door n vakkundig groenteam
  • Werken binnen een taakstellend budget

Maak uw tuinwensen concreet

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw tuinideen concreet maken? We gaan graag vrijblijvend met u om tafel om ons verhaal toe te spitsen op uw specifieke wensen, eisen en situatie. Bel of mail
gerust. Ook kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Daag ons uit met uw dromen en geef ons vrij spel voor een spraakmakend ontwerp!

*
*
*
*
 
>