Herinrichting buitenruimte verpleeghuis Norschoten

jul
07
2016

Op dit moment is vestiging Tiel bezig met de gefaseerde realisatie van de herinrichting van het terrein rondom de gerenoveerde oudbouw en nieuwbouw van verpleeghuis Norschoten te Barneveld.
Het ontwerp van de nieuwe buitenruimte is gemaakt door de afdeling Ontwerp & Advies.

Belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerp is dat het terrein geschikt moet zijn voor de gebruikers en dan met name de psychogeriatrische patiënten: de verschillende tuinen dienen volledig afgesloten te zijn, maar men moet niet het gevoel krijgen opgesloten te zitten.
Daarnaast is het budget een aandachtspunt, dus zoveel mogelijk bestaande materialen hergebruiken en waar mogelijk bestaande delen handhaven.

Het terrein blijft tijdens de werkzaamheden gewoon in gebruik, dus de noodzakelijke gefaseerde uitvoering is een grote uitdaging. Door middel van een doordachte en efficiënte werkwijze wordt de overlast voor de gebruikers zoveel mogelijk beperkt en creëren we een prettige en samenhangende buitenruimte.



 
>